Escrito sobre las antenas 5G en Cerdanyola del Vallès

SOBIRANIA I SALUT
Cerdanyola del Vallès, Barcelona

Des Sobirania i Salut de Cerdanyola de Vallès hem presentat a l’ajuntament de la localitat un escrit preguntant sobre les antenes 5G al municipi, així com els plans d’avaluació de l’impacte en el medi ambient i en les persones.

La resposta de l’ajuntament ha estat totalment evasiva, així que anem a requerir una entrevista amb el tècnic municipal.

Aquí teniu l’escrit en el qual demanem a l’ajuntament una entrevista amb el tècnic i en el qual també contestem a les respostes evasives a les nostres preguntes:

Resposta Moció

Desde Sobirania i Salut de Cerdanyola del Vallès hemos presentado al ayuntamiento de la localidad un escrito preguntando sobre las antenas 5G en el municipio, así como los planes de evaluación del impacto en el medioambiente y en las personas.

La respuesta del ayuntamiento ha sido totalmente evasiva, así que vamos a requerir una entrevista con el técnico municipal.

Aquí tenéis el escrito en el que pedimos al ayuntamiento una entrevista con el técnico así como en el que contestamos a las respuestas evasivas a nuestras preguntas:

Respuesta Moción